Bag hegnet

Inger Olsen fortæller om pludselig at blive berøvet sin frihed og om den nedværdigende behandling, hun får af fængselspersonalet i Horserød, hvor hån og magtmisbrug er en del af hverdagen.

Men først og fremmest skriver hun om samværet og venskabet med de indsatte kvinder, der har en baggrund, som er meget anderledes end hendes egen.

Kvinderne kommer fra usle kår, og de er vant til at blive trampet på. Alligevel har de overskud til at tage godt imod Inger Olsen, og alligevel formår de at holde modet oppe.

Det er disse kvinder, der lærer hende om medmenneskelighed - ikke fængselspersonalet, fængslet eller systemet. Og det er disse kvinder, der er årsagen til, at Inger Olsen bestemte sig for at skrive denne bog.

ISBN: 87-7731-177-9

Bag hegnet er et almindeligt menneskes møde med paragrafferne, narkomanerne og vaneforbryderne, og en skarp kritik af den måde, fangerne bliver behandlet på. Som i et andet reality-show oplever Inger Olsen et psykologisk og socialt eksperiment på sin egen krop. Det er bare ikke noget eksperiment - det er virkeligheden i et fængsel i Danmark.